Archívum
A hazai fogyasztót nem lehet becsapni
Várják a megrendeléseket
Privatizált kutatás
AZ ÁLLAMTITKÁR BIZAKODÓ
Milyennek látja Raskó György államtitkár a húsipar helyzetét 1993-ban?
Ár ellen
Minél több hazai befektetőt
Kép a jövőből
Az átalakulás összerendezte a vállalatokat
Az ÁVÜ igazgatóhelyettese szerint
Kiválók
Marketing, minőség, piac
Bácshús, a sikervállalat
Szalámis privatizáció
Egy szelet a dolgozóknak
Kaposváron tovább reménykednek
Húsembargó
Nagy "csütörtök"
Az EBRD vállalkozása, vagy a mi próbatételünk?
Beszélgetés Raskó György államtitkárral
Merre tovább húsipar?
Nem tolonganak a vevők
125 éves a Gyulai Húskombinát
Saját lábra állnak
Húsipari kutatók
A piaci alkalmazkodás követelmény
Szakmai álláspont
Mérsékelten csökken a húsfogyasztás
Irányított felszámolás
Kaposvár
Kaposvári szindróma Szekszárdon
Kié lesz a Herz?
Bajai figyelmeztetés
Hol itt a lobby?
A húsipar romlása megállítható
Beszélgetés Keleti Emillel a húsipar helyzetéről
Tárgyalás képviselőkkel
Húsos lobbi?
Esély a bajban lévő vállalatoknak
Adóskonszolidáció és reorganizáció
Ellenőrzik-e a kisvágóhidakat és meddig csökken a húsfogyasztás?
A Húsos megkérdezte Medgyasszay László államtitkárt
Oldódnak a feszültségek
Solami Rt.
Kulcskérdés a „csapat"
Körültekintés és óvatosság
Vasi Húsipari Rt.
Herz nélkül!?
Sajtótájékoztató
A szakszervezet új stratégiát sürget
Gyulán beleszólt a politika
Várakozás Kelet kapujában
Felszámolás előtt
Látszat és valóság
Szekszárdi Húsipari Rt.
Új "gazdára" várva
Igazodás a piachoz
Megalakul a terméktanács
Adatok és tények
Javuló termelékenység, magasabb bérek
Interjú Brun Józseffel, a Mőbiusz Rt. vezérigazgatójával
„A mi üzemeink sem néznek ki különbül"
Osztrák kollégákkal Szekszárdon
A vágósertések EK-konform minősítése
Meddig késik a „behívó"?
Felszámolás alatt
Nagyobb húskivitel, stabil belső piac
125 éves a Pick tőkeerős vállalkozás
Legmagasabb bérek
Emelkednek a hústermékek vámjai
A GATT-megállapodás hatásai
"A nyugati kereskedők srófolják a versenyt"
Elégedett eladók és vevők
Solvent Kereskedőház Rt.
Ceglédi szindróma
Minőség, integráció, marketing
A húsexport esélyei
Rekordárak és zugkanok
A HDSZ kedvező választ vár
Álláspont
Közös irányítás alatt
Möbiusz és Bácshús
Tőkeerős befektetőre várnak
100 éves debreceni húsüzemben
Húsipari helyzetkép munkavállalói szemmel
Levél a miniszterhez
Tisztújítás a Húsipari Szövetségnél
Nehezen találkozik a termelő és a feldolgozó
Beszélgetés dr. Kis Zoltánnal, az FM politikai államtitkárával
Pápán visszafogják a kivitelt
Interjú Móczár István vezérigazgatóval
Ki érti ezt?
A per folytatódik
Megállapodás előtt Keszthelyen
Sokat tett a csapat
Elmondja: Viasz Károlyné, a Solvent Rt. üzemi tanácsának elnöke
Országos szakmunkástanuló verseny
A nagy trükk
Körkép a privatizációról
Adták-vették
Bizonytalanság Miskolcon
„PRODEXPO '95." MOSZKVA
Szegény kutatót az ág is húzza
A Solaminál kétszer voksoltak
Szegedi egyenleg
Műtét közben Szekszárdon
Csinnadratta nélkül
125 éve a húsipar szolgálatában
Tovább menetel a Pick
Nyereség, tőzsde és jogerős üt-elnök
Gratulálunk!
A húsipar nehéz napjai
Vége a fellendülésnek?
Második csődhullám?
A fordulat éve
Tárgyalóasztal
Nemes szalámi és minőségbiztosítás
A húsipar lehetőségei jók
- állítja Dr. Lakos László földművelésügyi miniszter
Enyhülhetnek az érdekellentétek
Beszélgetés az ágazati kollektív szerződésről
Felülvizsgálják a szerződéseket
A privatizáció társadalmi hatásai
Uj vezetők a Hússzövetség élén
A szakma kiválói
Verseny Zalaegerszegen
Lapzárta után
Sertéspiaci játszmák
Az FM szerint 5,5-6 millió disznóra van kereslet
Étvágyrontó-e a kerge marha?
Két monológ
Milyen a húsipar helyzete?
Egyensúlyi zavarok a termékpályán
Továbbra is az export lehet a húzóerő
Hogyan alakul az állatállomány?
Kérdés és válasz a Parlamentben
Kolbászrekord
Vendég a választmánynál
Sikerek a válság árnyékában
Zalahús, Gyulai Húskombinát, Délhús
Az agrárgazdaságból élünk
Interjú Dr. Kis Zoltánnal, az FM politikai államtitkárával
Javulás várható a hústermelésben
- állítja a szaktárca illetékes vezetője
A Gyulai Húskombinát privatizációja szakszervezeti szemmel
Beszélgetés Bezdán Jánossal
Vélemények a sertéshúspiacról
A garantált árakról
Szolnoki változások
Az első lépések
90 év
Privatizáció után - felszámolás előtt?
Trappista és párizsi
Móczár István a szakma esélyeiről
Szakma kiváló tanulója verseny
Szombathelyi siker
Tűzoltómunkával nem megy
Lapszemle
Létszámleépítés a Délhúsnál
Újra kell gombolni a kabátot
Választmányi ülés
Húshiány nem lesz
Interjú Zám Andrással, a Hústerméktanács alelnökével
A sertéságazat kilátásai
Új műbél
Megfelelni a piacgazdaság követelményeinek
Interjú a Hússzövetség elnökével
A Solvent megbízható partner
Beszélgetés Fazekas János vezérigazgatóval
A privatizálás lezárult, felejtsük el?
A T. Házban jártunk
Húsipari libikóka
Versenyképesség mindenek előtt
Nemzeti Agrárprogram
Új tulajdonos, megújult érdekvédelem
Debreceni páros
Ébredés a kábulatból
Szegedi húsosok a dobogón
A szakmunkástanulók versenyén
Közös fellépés a feketevágások ellen
ok vágóhíd becsukja a kaput
Kemény verseny a budapesti húspiacon
Piacszabályozás a sertéságazatban
Cégépítés a Tolna-Hús Rt.-ben
Bizonytalanság után várakozás
A Zimbo magasra tette a lécet
Új húsüzem Perbálon
A húsipar fejlesztése közös érdek
Napirenden az ágazati kollektív szerződés ügye
A cél: a stabil piac
Versenyfutás a piaci poziciókért
Távol Moszkvától
Kolbászünnep Békéscsabán
Dánok Baján
Elismerés a húsiparnak
Foodapest '98
Középpontban a fogyasztók érdeke
Mérlegen az élelmiszerszabályozás
A kiegyensúlyozott piac ismérve az ágazati kollektív szerződés
- mondta Zám András, a Gyulai Húskombinát vezérigazgatója
Disznó egy helyzet
Kevesebb politika, több forint
Dr. Kiss Zoltán ex-államtitkár a húspiacról
Leszavazták a minisztert
Előtérben a kutatói háttér
Európai szinvonalon
Negyven év
Ágazati érdekérvényesítés
A politika közbeszólt
Interjú Dr. Raskó György ex-államtitkárral
Húst hússal
Az erősek váljanak még erősebbé
- véli Zöld Gyula vezérigazgató
Szorításban
Átalakul a szakmunkásképzés is
Az „agrárbéke" és az élelmiszeripar
Nem félünk az EU csatlakozástól sem"
- mondja Juhász Gyula, a Herz Szalámigyár Rt. vezérigazgatója
Egyesek megfelelnek, mások nem
Interjú Farkas Imrével, a Zalahús Rt. elnök-vezérigazgatójával
Csabáról csak csabait!
Üzemszerű termelés és házi ízek
Elismerés
Kolbásztérkép
Nehéz évet zárt a húsipar 1999-ben
1999 nem ismétlődhet meg
- állítja Remény Ervin, a Húscéh alelnök
Sertéstúltermelési válság a világpiacon
Beszélgetés Zám Andrással, a Gyulai Húskombinát Rt. vezérigazgatójával
Csődöt jelentett a Solami
Üstökös Kaposvárott
Kométa’99 Kft.
Gátszakadás Szolnokon
Solami háttér
A hentesszakma kiválói
Barangolás a húsmívesség történelmében
- Zelenák Frigyes vezetésével
Ökörsütés
Húsfesztivál
Húsüzemet vesznek a gazdák?
Termékpályás szövetkezetek
Mangalica, az őshonos sertés
Millenniumi kolbász
Kolbász, fesztivál, Békéscsaba
Húsos csapat a versenyen
Kolbászról való írások
Híres szakácskönyvekből
Az EU-csatlakozás után is versenyképes lesz a Pick
Beszélgetés Bihari Vilmos vezérigazgatóval
Minőség, biztonság, bizalom
Szép siker a Csabai Kolbászfesztiválon
Ínycsiklandozó verseny, remek rendezés
Átrendeződések várhatók
Újabb cégek a Pick célkeresztjében
Szövetkeznek a sertéstartó gazdák
Szorgalom és összefogás
Piaci előnyt jelenthet az élelmiszerbiztonság
Jó pénzért jó árut
Szakmai kihívások
Egy felszámolásos akadályverseny állomásai
Kapuváron gondoskodnak a megelőzésről
A versenyképesség feltétele a folyamatos fejlesztés
Érdekvédelmi tiltakozás
Ki fizeti meg a nagyobb biztonságot?
Interjú Dr. Orosz Sándorral, az Országgyűlés mezőgazdasági bizottságának alelnökével
Élelmiszerbiztonság felsőfokon
Az új évezred követelményei Gyulán
Közös érdek
Merre tart a világ húsipara?
Beszámoló szakmai tanácskozásokról
Marhahús-piaci helyzet
Korszakváltás előtt a Pick
Nyárvégi fesztivál
Talléros elismerés
Erős versenyben kell helytállni
- mondta a Pick vezérigazgatója
Sajtóbeszélgetés
Jószerivel exporttámogatás nélkül marad a húságazat
|