HÚSOS 2003. XI.évfolyam .szám
IPARÁGI
TÜKÖR

www.kolbasz.lap.hu

Még a nyár elején fedeztem fel az Interneten azt a szakmai link gyűjteményt, információs kinálatot, amelyet jó szívvel tudok ajánlani minden olvasónak, aki időnként szórakozásból barangol a világhálón vagy a munkájához keres információkat. Nem csak azért, mert az ajánlott internetes címek között örömmel láttam, hogy a Húsos szinte főhelyet kapott, hanem a tájékoztatási kötelezettség okán is. Ajánlom mindenkinek, aki teheti a www.kolbasz.lap.hu linket vegye fel a kedvencei közé. Ha így tesz, akkor egy klikkeléssel könnyen elérheti a legnagyobb húsipari cégek honlapjait, a Csabahústól a Zalahúsig. Habár a Pick címét nem találtam, ennek okát nem tudom. A szakmabelieken túl a nagyközönség figyelmét is bizonyára felkelti, hogy egy-egy csokorba gyűjtve Internet címeket találunk itt szalámiról, hurkáról, sonkáról, felvágottról és disznósajtról. De még a lóhús kedvelőire és a fűszerek beszerzőire is gondolt a szerkesztő, aki elég jó érzékkel állította össze az oldalt. Erre utal, hogy nem feledkezett meg a szakmai szövetségek, köztük az ÉDOSZ honlapjáról sem. Határterületeket érintve szép ajánlat található itt húsipari gépekről, illetve a húskereskedelemről. Természetesen receptgyűjteményt is talál az ide tévedő kíváncsi internetező. És csak dicsérni lehet a szerkesztőt azért is, hogy a szakma hagyományaira is gondolt, helyt adva a szakmai múzeumok, illetve szakmai cikkek, írások internetes címeinek.

Gratulálunk és további szorgos, kitartó munkát kívánunk a szerkesztőnek.

Szerk.