HÚSOS 2004. XII.évfolyam 3.szám
SZAK-
SZERVEZETI
ÉLET

Szakszervezeti üdülés

A Húsipari Dolgozók Szakszervezetének elnöksége 2004. május 13-i ülésén döntött az alapszervezetek által benyújtott igények alapján a 2004. évi tőserdői és sopron-harkányi beutalók elosztásáról, figyelembe véve a szakszervezeti tagság létszámát is.

Ez évben is Tőserdőn turnusonként kettő, minden igényt kielégítő kétszintes faházban (egy- egy házban 5-6 fő is elfér) pihenhetnek a szakszervezet tagjai, összesen 11 turnusban 22 család elhelyezésére nyílik lehetőség június 12. és augusztus 27. között, önellátással. Erre az üdülési formára többszörös túljelentkezés volt, nagyon szeretnek a húsos kollégák Tőserdőn nyaralni.

Harkányban és Sopronban 9 db kéthetes üdülőjoga van évente a HDSZ-nek, a Hegyvidék Üdülőszálloda-lánc által megadott időpontokban. A Siesta, illetve Solar Club Hotelben, heti bontásban éves viszonylatban 18 szervezett dolgozó veheti ezt igénybe. Az eddigi tapasztalatok szerint a 2+1 fős appartmanok önellátással nagy népszerűségnek örvendenek. A Húsipari Dolgozók Szakszervezete mindkét üdülési formát anyagilag megtámogatva igyekszik a szervezett dolgozók pihenéséhez, nyári szabadságának eltöltéséhez hozzájárulni.

Szigethy Éva